آشنایی با مفاهیم و شناخت انواع برنج ایرانی و پاکستانی
برنج های ایرانی دلاوران با بیش از 10 رقم برنج از شالیزارهای مازندران ، گیلان ، گلستان ، خوزستان ،کلات در انواع دانه سالم ، نرمه ، نیمدانه ، لاشه تمامی برنج ها دارای نشان های :استاندارد ، سیب سلامت ، حلال ، HACCP ، ISO9001
برنج های پاکستانی دلاوران در وزن 10 کیلویی و برنج های سالم ایرانی دلاوران در اوزان 5 و 10کیلویی
برنج های نیمدانه و لاشه ایرانی در اوزان 10 و 20 کیلویی عرضه می شود
برنج یکی از مهم ترین غلات و بعد از گندم دومین غله پرمصرف در ایران است.
حدود 95 درصد از تولید برنج جهان در چین و هند و آسیای جنوب شرقی می باشد ، اما در ایران بیشترین سطح زیر کشت برنج به ترتیب در استانهای مازندران ،گیلان ،گلستان ،خوزستان و فارس می باشد.
معمولا در مازندران و گیلان برنج های مرغوب و در دیگر استانها برنج های پرمحصول کشت می شود.
برنج جزء معدود غلاتی است که کهنه آن بهتر از تازه آن است ، چرا که برنج تازه مقداری آب درون خود دارد وهرچه که دانه ها خشک تر باشد هنگام پخت آب بیشتری جذب میکند و ری میکند.